Harry már évekkel korábban el akarta hagyni a királyi családot

Ezek után jött azonban csak a sokk: Harry valóban keményen ráhúzta a vizes lepedőt mindenkire, de főleg az uralkodó famíliára a Tartalék című önéletrajzi könyvében. Ebből pedig kiderül, már a 2020-as távozását megelőző években is azon gondolkozott, elege van a brit monarchiából, lelép tőlük – írja a Ripost.hu.

Erről először egy 2017-es interjújában beszélt. Akkor bevallotta, ő csak egy hétköznapi férfi szeretne lenni, hétköznapi élettel. Az akkor 32 éves herceg elmondta, szenved a királyi családban. Ezt pedig nem másnak köszönhette mint egy közeli családtagjának.

„Úgy éreztem, kiutat akarok, de úgy döntöttem, maradok és megpróbálok magamnak kialakítani egy szerepet” – mesélte, hozzátéve, ebben nagymamája, II. Erzsébet motiválta őt.

„Célom, hogy egy viszonylag normális életem legyen. Ha szerencsés vagyok, ezt meg tudom majd adni a gyerekeimnek is.”

Nos, úgy néz ki, Archie és Lilibet számára ez sikerült is. Mindezt úgy, hogy Meghannel való házassága minden nehézséget átvészelt.

A sussexi hercegi pár Amerikába érve alaposan felbolygatta az álló vizet botrányszerepléseikkel és mondanivalójukkal a királyi családról. Egy ideje azonban csöndben vannak. Egy királyi szakértő, Tessa Dunlop szerint pedig ez azt jelenti, terveznek valamit. Ezzel megegyezik Meghan azon mondata is, miszerint izgalmas dolgokkal készülnek a jövőre nézve. Azt azonban, hogy ez mi lehet, még nem tudni – írja a Mirror.

Elolvasom a cikket