Külön utakon folytatja a hercegi pár

Ám most úgy néz ki, hogy ez ismét bekövetkezik. Ugyanis a hercegi pár állítólag azt fontolgatja, hogy a nyáron néhány eseményen külön vesznek részt. Harry előtérbe helyezheti az Egyesült Királyságba tett látogatást, amelynek során találkozni fog az édesapjával is – olvasható a Borsonline.hu oldalán.

Férjével ellentétben az Egyesült Királyságban tett látogatás túl sok lenne Meghan számára – ezért a sussexi hercegné nem csatlakozik Harryhez.

A hercegné – aki 2022 óta nem járt az Egyesült Királyságban – valószínűleg Kaliforniában marad az ötéves Archie-val és a hároméves Lilibettel. Harry a hírek szerint nagyon szeretne ellátogatni az Egyesült Királyságba, „alig várja, hogy hazamenjen és meglátogassa az apját”.

A herceg legutóbb februárban látogatta meg III. Károly királyt – ez a látogatás néhány órával az uralkodó rákdiagnózisának hírére történt. Harry találkozója a királlyal rövid volt, és a hírek szerint mindössze fél órán át tartott, a kétgyermekes családapa pedig másnap visszarepült az Egyesült Államokba. Egy forrás szerint a herceg szeretne találkozni néhány barátjával is az Egyesült Királyságban a szeptemberben esedékes 40. születésnapja előtt – számol be róla az Express.

Elolvasom a cikket