Meghan Markle nagyhatalmú nők társaságához csatlakozott

Úgy tudni, Meghan Markle a kaliforniai Santa Barbarából magángéppel repült Hamptonsba az egyik közeli barátnőjével, a sminkguru Victoria Jacksonnal – olvasható a Life.hu oldalán.

Sajtóértesülések szerint Harry herceg felesége tippeket fog gyűjteni ahhoz, hogy az új – még el nem indított – életmódmárkáját, az American Riviera Orchardot sikeressé tegye.

Az évente megrendezett eseményt a bróker Amy Griffin és milliárdos befektető férje a közös otthonukban tartják. Az eseményre várt vendégek között ott volt Markle másik kebelbarátnője, Misha Nonoo divattervező is.

A G9 Ventures csúcstalálkozójá rendszeresen vesznek részt olyan hírességek mint Gwyneth Paltrow és Reese Witherspoon, akik a hírek szerint idén is tiszteletüket tették.

Griffin és férje a résztvevők induló vállalkozásának irányításában segítenek. Olyan márkák köszönhetik a sikerüket Griffinéknek, mint Gwyneth paltrow Goopja, vagy Athletic Greens étrendkiegészítők és a Bumble társkereső.

Meghan Markle, akinek volt egy életmódblogja, mielőtt hozzáment volna Harryhez a csúcstalálkozóra kétségtelenül kapcsolatépítés és üzleti tippek miatt utazott.

Meghan egyébként nemrég fejezte be új életmódműsorának forgatását, amiről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a Netflixen fut majd. A sugárzás időpontjáról egyelőre semmi hír. Sajtóértesülések szerint a kétgyermekes anyuka Martha Stewart nyomdokaiba szeretne lépni, követőinek étkezési- és életmódtanácsokat adna.

Elolvasom a cikket