Nyár az irodában

Kaufmann Angéla
2024. július 29. hétfő. 5:22

Nagy vita folyik az interneten arról, hogy mi az, ami valójában az irodai munkára alkalmas megjelenés nyáron. Attól függően, hogy hol dolgozik, a szabványok valószínűleg eltérők. Lehet, hogy egy konzervatívabb irodában dolgozik, ahol a ropogós ing és földszínű ruhák a legmegfelelőbbek vagy az irodai kultúra lazább oldalán, ahol a farmer, rövidnadrágok és nyári ruhák kombinációjával gondolkozhat. A TikTok nyári irodai ruháinak összefoglalói csak fokozzák a zavart, mivel az alkotók esztétikusak lehetnek, de sok videó tele van olyan megjelenésekkel, amelyek bár trendszerűek, a legtöbb munkakörnyezetben valószínűleg nem lesz értelmük.

Ha olyan lehetőségeket keres, amelyek kényelmesek a rekkenő hőségben és a fagyos irodai légkondicionálásban is, áttérhet a munkából az esti programokra, itt vagyunk, hogy segítsünk.

Nyári kötöttek

Az irodai öltözködés, amikor odakint magas a hőmérséklet, trükkös lehet. Mindannyian tapasztaltunk már fagyos irodai környezetet. A két környezet egyensúlyának megteremtése érdekében a rövid ujjú vagy ujjatlan kötött felsők egy remek középút. Párosítsa kötöttáruját magas derekú, krémszínű nadrággal és néhány arany ékszerrel, és máris stílusos, az irodában jóváhagyott párosítást kap. Ezek a darabok felcserélhetők a szekrényben lévő más különálló részekkel is, ami szintén plusz.

Könnyed monokróm

A monokróm megjelenés mindig nyerő, a garbó és a nadrág pedig következetesen az irodai használatra alkalmas – és teljesen adaptálható a nyárhoz, ha ujjatlan. Mivel a karja csupasz lesz, húzzon egy hosszú ujjú, kötött pulóvert a vállára, hogy stílusosabb megjelenést kapjon, amely egyensúlyban tartja az esztétikát a praktikummal.

Szellős lenvászon

A lenvászon trükkös anyag lehet az irodában – szellős, elegáns és professzionális, de néha jobban gyűrődik, mint azt remélnénk. Nyáron azonban elengedhetetlen, mert olyan könnyű, lélegző anyagból készül, így ideális az elegáns, de szellős és kényelmes szettekhez.

Cserélje le az öltönynadrágot rövidnadrágra

Rövidnadrág az irodában? Támogatjuk az ötletet, ha az öltözködési kódja ezt lehetővé teszi – különösen, ha egy blézerrel párosul egy nyári öltönyhöz. Választhat teljesen fehér vagy barna vagy fekete színt, ízlésének megfelelően. A rövidnadrághoz például viselhet rövid ujjú vagy ujjatlan kötötett, vagy párosíthatja a blézert farmerrel.

Nyári dupla farmer

Dupla farmer – más néven. a „kanadai szmoking” egy végtelenül népszerű öltözékformula, ezért szeretjük ezt a szabást, amely a nyári irodai napokra lett szinte kitalálva. Párosítsa a mindig divatos mellényfelsőt hozzáillő farmerrel, majd egészítse ki egy semleges kézitáskával és cipővel, arany ékszerekkel és egy napszemüveggel.

Elolvasom a cikket