Világsztárok, akik megtartották szüzességüket a házasságig

Beyoncé

Beyoncénak 12 és 19 éves kora között volt barátja, de nem volt intim kapcsolatuk. Az énekesnő először jelenlegi producerével és férjével, Jay-Z-vel élte át a szex örömét, akivel 21 éves korában kezdett randizni.
Nem sokkal kapcsolatuk kezdete után az énekesnő választottja megkérte a kezét.

Jessica Simpson

A vonzó szőkeség papcsaládban nőtt fel, és mindig is úgy gondolta, hogy az „első alkalom” csak a leendő férjével fog megtörténni. Fiatal korában randizott fiúkkal, de ezek a kapcsolatok sosem jutottak intimebb szintre.
Jessica Simpson 2002-ben ment hozzá a zenész Nick Lachey-hez, és az első szenvedélyes éjszakán búcsút intett szüzességének. Négy évvel később azonban vége lett a házasságnak. Most az énekesnő a focista Eric Johnson felesége, és együtt nevelik három gyermeküket.

Adriana Lima

Adriana Lima a Victoria’s Secret márka sztárjaként teljes mértékben megfelelt az „angyal” imázsának. Egy interjúban a szupermodell őszintén kijelentette, hogy a házasság előtti szex tabu számára. Azok a férfiak, akik nem értettek egyet a nézeteivel, meg sem próbálták őt üldözni. Lima három évvel e hangzatos kijelentése után ment férjhez.

Hilary Duff

Úgy tűnik, Hilary Duff nagyon nagyra értékelte a szüzességét, és 23 évesen vesztette el azt. Ez a nászéjszakáján történt, miután összeházasodott a hokis Mike Comrie-vel.

Lisa Kudrow

A Jóbarátok sztárja, Lisa Kudrow mindig is magasra tette a mércét, ha a barátok kiválasztásáról volt szó, és minden alkalommal talált okot arra, hogy úgyis a következő pasi nem az igazi. Minden megváltozott, amikor a színésznő megismerkedett leendő férjével, Michael Sternnel. A színésznő benne bízott meg teljesen, és nemcsak a lelkét, hanem a testét is megnyitotta 32 évesen.

Elolvasom a cikket