Ben Affleck házat vett

A TMZ szerint Ben Affleck nemrég egy 20,5 millió dolláros villát vásárolt magának Los Angeles előkelő Pacific Palisades negyedében. A Jennifer Lopezzel közös otthonuk még nem talált vevőre, továbbra is árulják. A színész már hetekkel ezelőtt különköltözött az énekesnőtől, egy ideig albérletben húzta meg magát, de úgy tűnik, ebből elege lett, és esze ágában sincs kibékülni a dívával.

Új agglegénylakása állítólag 5 hálószobával, gardróbszobákkal, 6 fürdőszobával, reggeliző- és étkezőhelyiséggel, egy nappalival, egy dolgozószobával és egy médiaszobával rendelkezik. A telken áll egy vendégház is.

Ben Affleck szabadulni akar a luxusingatlantól

Az 51 éves Affleck és az 55 éves Lopez június óta próbálják eladni közös luxusvillájukat, és sajtóértesülések szerint már néhány műtárgyukat is meghirdették. Lopez és Affleck majdnem egy évvel az esküvőjük után vásárolták meg az ingatlant, valamivel több mint 60 millió dollárért. A hatalmas, 12 hálószobás, 24 fürdőszobás házat 68 millió dollárért kínálják most, és állítólag gyorsan meg akarnak szabadulni tőle.

„Ben különösen a háztól akar megszabadulni. Soha nem volt boldog ott„ – nyilatkozta egy forrás. A legnagyobb baja az volt vele, hogy messze volt a gyerekei otthonától. Lopez pedig állítólag túl nagynak tartja a villát.

A pár továbbra sem mutatkozik együtt, külön töltik a nyarat is, és a házassági évfordulójukon sem találkoztak. Jennifer hatalmas, Bridgerton témájú szülinapi partit rendezett az 55. születésnapja alkalmából, de oda sem hívta meg Bent. Miközben felesége ünnepelt, Afflecket a nyugati parton látták, amint ügyeket intézett.

Jennifer Lopez Bridgerton-bulija

Jennifer Lopez 55 éves lett július 24-én. Az énekesnő egy hatalmas, Bridgerton témájú partival ünnepelt, ahova számos vendéget meghívott. Jennifer Sarolta királynő szerepében tetszeleg, trónja is volt, és hasonlóan impozáns frizurát is készíttetett magának. Az énekesnő videómontázst is posztolt a buliról, amit itt nézhettek meg. A videó közzététele után pedig hosszú posztban mondott köszönetet a rajongóinak:

„Tegnap este és ma reggel a világ minden tájáról érkező születésnapi jókívánságokat, gyönyörű videókat és bejegyzéseket olvashattam. Nevettem, mosolyogtam, könnyeztem, és amikor megláttam az óriásplakátot a Times Square-en, teljesen le voltam nyűgözve. Tényleg a legjobb, legcsodálatosabb rajongóim vannak a világon. Soha nem tudnám kifejezni, mennyire meghatódtam, és milyen hihetetlenül áldottnak érzem magam, hogy mindannyian az életem részei vagytok. Nagyon-nagyon köszönöm nektek.

Nehéz elhinni, hogy ennyi időt töltöttünk együtt. Vicces, ahogy itt ülök és a legkülönlegesebb utazásról elmélkedem, még mindig ugyanannak a lánynak érzem magam, aki tele van energiával és bátorsággal, aki látszólag készen áll arra, hogy az egész világgal felvegye a harcot, belül pedig olyan gyengéd, törékeny és néha rémült, de mindig tele van szeretettel. Annyi szeretetet érzek irántatok! Szeretném, ha tudnátok a születésnapomon, hogy ti vagytok a legnagyobb ajándékom. A családom és a barátaim mellett mindig ott voltatok nekem a jó és a nehéz időkben is. Mindig számíthattam rátok. És szeretném, ha tudnátok, hogy mindig számíthattok rám. Köszönöm a gondoskodást, a megértést, a hűséget és legfőképpen a szeretetet.

Köszönöm, köszönöm, köszönöm, köszönöm… – írta az énekesnő.”

Elolvasom a cikket