Katalin hercegné és Vilmos herceg testbeszéde

Katalin hercegné és Vilmos herceg 2011-ben házasodtak össze, így már évek óta élik az életüket a nyilvánosság előtt. A királyi család szakértői és a testbeszéd-szakértők rendszeresen elemzik a viselkedésüket. Így vették észre, hogy nagyon sokat változtak az esküvő óta.

Katalin hercegné és Vilmos herceg kapcsolata ebben változott meg a legjobban

William Hanson etikett-szakértő az elmúlt években többször beszélt már Vilmos herceg és Katalin hercegné viselkedéséről. 2016-ban még kritizálta is a párt. Elárulta, hogy szerinte a hercegi pár túlságosan hétköznapi, úgy viselkednek a nyilvános eseményeken, mintha mindenkinek a barátai lennének. Ezt ő úgy értékelte, kifejezetten hátrány a monarchia szempontjából.

A szakértő bírálta Vilmos herceget, amiért egyszer egy nyilvános rendezvényen a „Babe” becenéven szólította Katalin hercegnét. Úgy vélte, hogy ez a nyilvánosság előtt túlságosan bizalmas, és kicsit sem elegáns.

Az elmúlt években azonban megváltozott a viselkedésük és a testbeszédük. A szakértő szerint az első fordulat 2020 után volt, amikor Harry herceg és Meghan elhagyták a királyi családot. Ám a nagyobb változás 2022-ben történt, amikor elhunyt II. Erzsébet királynő, és új címet kaptak.

Emelkedtek a sorrendben, mert nyilvánvalóan II. Erzsébet királynő nagyon szomorú halála miatt előrébb kerültek, szóval úgy gondolom, hogy „alkalmazkodtak”, és ez valószínűleg eleve megtörtént volna.

William Hanson szerint a királyi család tagjainak egy kicsit másnak kell lenniük. Nem túl jó, ha olyanok, mint az átlagos emberek. Ehhez pedig hozzátartozik az is, hogy kicsit titokzatosak. II. Erzsébet királynőnél ez nagyszerűen megfigyelhető volt. Az etikett-szakértő szerint a hercegi pár már beletanult a dolgokba, és sokkal hivatalosabban viselkednek, mint évekkel ezelőtt.

Elolvasom a cikket