Katalin hercegné ezt a színt sosem viselheti

A néhai brit uralkodó úgy gondolta, hogy a királyi család tagjainak azért nem szabad bézset viselniük, mert túlságosan beleolvadnának a környezetbe. Katalin hercegné úgy tűnik, hogy ezzel egyetért, ugyanis őt sem látni ebben a színben.

Soha nem viselhetek bézs színt, mert senki nem fogja tudni, ki vagyok

– mondta régen II. Erzsébet királynő.

Ezek a kedvenc színei

A hercegné leggyakrabban piros, tengerészkék, fehér, teveszín és világoskék színeket visel. A tónusos öltözködési trend Meghan Markle-nek is a kedvence. Katalin a pirosat például azért szereti annyira, mert a szerelemmel társítják. A kedvenc színe azonban a királykék, amely a nyugalmat, a stabilitást, az inspirációt vagy a bölcsességet is szimbolizálja.

Katalin hercegné legutóbbi nyilvános megjelenése Wimbledonban volt, ahol egy lila ruhát választott, ám ennek is volt jelentése. A lila a tenisztorna egyik hivatalos színe, így Katalin hercegné így akarhatta kifejezni az elkötelezettségét az esemény iránt, ahova szinte minden évben ellátogat. A hercegné most a tervek szerint ismét kicsit háttérbe vonul, hogy a gyógyulására koncentráljon, ugyanis idén rákbetegséget diagnosztizáltak nála, és jelenleg kemoterápiás kezelést kap.

Elolvasom a cikket