Nagy tervei vannak Tom Cruise-nak

Ám ez nem megy olyan egyszerűen! Nagy feladat a színész számára az, hogy megtalálja a megfelelő társat, akivel megállapodhat és gyerekeket vállalhat, ám nem adja fel. „Kivárja az időt, amíg nem találkozik a megfelelő nővel” – mondja az informátor – írja a Life.hu.

Lehet, hogy Tom Hollywood egyik legismertebb arca, de kevesen tudják, hogy a vidéki Dél-Anglia szerelmese, és nagyon sokat tartózkodik Londonba is, ahol két idősebb gyereke – a 31 éves Isabella és a 29 éves Connor – is él.

„Egy gyermek vállalása az Egyesült Királyságban fantasztikus módja lenne annak, hogy megszilárdítsa az ottani gyökereit” – árulta el a bennfentes.

Ez volt az egyik oka annak, hogy olyan nagy léptékben haladt Elsinával (Elsina Khayrova, orosz származású modell, blogger, üzletasszony – a szerk.), el akarta venni feleségül, hogy rögtön bele tudjanak vágni a családalapításba.

Ám a szupersztár és Elsina februárban szakítottak. „Nincs köztük harag, csak más elképzeléseik voltak arról, hogy milyen legyen a kapcsolatuk” – mondta a forrás az In Touch-nak.

Sajnálja, hogy nem működött a dolog, de mindenképpen szeretne még egy gyereket, ez a szíve vágya.

Tom Cruise gyerekei nincsenek jóban egymással

Tom Cruise és örökbefogadott gyermekei, Connor és Bella, semmilyen kapcsolatot nem ápolnak Cruise volt feleségével, Katie Holmes-szal és annak lányával, a 18 éves Surival. A színész nulla erőfeszítést tesz, hogy kapcsolatba lépjen legkisebb gyermekével. De a két örökbefogadott gyerek sem létezik Suri számára, nem tekint rájuk testvérként.

„Igaz, hogy nincs semmiféle kapcsolat Suri és az örökbefogadott gyermekek között” – folytatja a bennfentes. „Hogyan is lehetne, tekintve a jelenlegi helyzetet Tom és Katie között? Tom hálás azért, hogy Bella a közelében él, és rendszeresen találkozhat Connorral. Imádja őket.”

Tom és a most 45 éves Katie Holmes között 2005-ben kezdődött a románc, amely egy éven belül házassághoz és gyermekáldáshoz vezetett. Kapcsolatuknak 2012-ben lett vége.

Elolvasom a cikket