A Deadpool 3 film családi vállalkozás lett

A Deadpool & Wolverine talán nem egy családi film, de az biztos, hogy családi ügy – legalábbis a főszereplő, producer és társ-forgatókönyvíró Ryan Reynolds számára. Nemcsak felesége, Blake Lively tűnik fel Lady Deadpoolként, hanem négy gyerekük is szerepet kapott.

A film vége felé megjelenő Deadpool-variánsok seregében a 7 éves Inez Reynolds játssza a mocskos szájú Kidpoolt, az 1 éves Olin pedig Babypoolt. Ők sosem veszik le a maszkot, így lehetséges, hogy csak a hangjukat adták a karaktereknek.

Legidősebb húguk, a 9 éves James szintén „sikoltozó mutánsként” szerepel a stáblistán. Bár a 4 éves Betty nem jelenik meg a képernyőn, a People szerint „Hugh Jackman rángatózójaként” szerepel. Talán a legnehezebb munka mind közül.

Reynolds így nyilatkozott a People-nek: A négyéves Betty-m úgymond feltétel nélkül szereti Hugh-t. Hozzátette: És ezt a szeretetet kendőzetlen erőszakkal fejezi ki. Szóval megtámadja őt, azt gondolva, hogy neki karmai vannak, neki pedig gyógyító faktorai – ami lehet, hogy van.

A Reynolds gyerekek a múlt heti New York-i premieren csatlakoztak szüleikhez. Bár a vörös szőnyegre nem léptek ki, apukájuk a film kezdete előtt bekiabálta őket.

Azzal szeretném kezdeni, hogy köszönetet mondok a feleségemnek, Blake-nek, aki itt van – mondta Reynolds. Szeretnék köszönetet mondani a gyerekeimnek, Jamesnek, Ineznek, Bettynek és Olinak, akik itt vannak. Remélem, hogy ha szerencsém van, ez a pillanat lesz a legtraumatikusabb dolog – vagyis ennek a filmnek a tartalma -, ami a csodálatos életükben történik.

Hozzátette: Imádom, hogy az egész családom itt van.

Lively is posztolt néhány tisztelgést a filmhez, az egyikben rámutat arra, hogy az milyen módon inspirálta a Deadpool és a Rozsomák pillanatait. Az Instagramon így viccelődött: Nehéz nem bátorítani a hölgyeket, hogy észrevegyék, milyen módon befolyásoltuk a deadpoolmovie-t. Soha nem voltam még ilyen büszke, pedig már négyszer szültem.

A Deadpool és Rozsomák most a legnézettebb film a mozikban. A 438,3 millió dolláros bevétellel világszerte kasszarekordokat döntött.

Elolvasom a cikket