Balesetet szenvedett Angelina Jolie és Brad Pitt fia

A 20 éves fiú Pax Jolie-Pitt hétfőn a délutáni csúcsforgalomban egy nagy forgalmú utcán, a Los Feliz Boulvardon tekert, ahol a piros lámpához közeledve belerohant egy kereszteződésben megálló autó hátuljába. Angelina Jolie és Brad Pitt fia az autóbalesetben fejsérülést szenvedett, kezelésre egy Los Angeles-i kórházba szállították. A mentősök a balesetben szerzett sérülés miatti kisebb agyvérzéstől tartottak, de a legfrissebb hírek szerint Pax állapota stabil, és hamarosan elhagyhatja a kórházat – számol be a Life.hu.

Az autó sofőrje, miután az elektromos biciklijével nekiütközött a sztárcsemete, kiszállt a kocsijából, hogy megnézze Paxot, akinek a fejsérülését nyilván súlyosbította, hogy a baleset idején nem viselt sisakot. A fiút az utóbbi időben rendszeresen látták egy elektromos biciklin cirkálni Los Angeles utcáin, és szinte mindig bukósisak nélkül volt. Hogy ez szabálytalan, vagy sem, még nem tudni, mivel a kaliforniai bukósisak-törvények a kerékpár kategóriájától függően változnak, így egyelőre nem világos, hogy Pax Jolie-Pittnek viselnie kell-e a sisakot az említett elektromos bicikli használatakor. Ami biztos, hogy jól jött volna az a bukósisak a balesetben, szó szerint sok fejfájástól megkímélte volna magát Pax – tájékoztat a Life.hu.

Pax az egyik Jolie-Pitt gyerek, aki hivatalosan még viseli apja nevét, ám képzőművészként egyik szülője vezetéknevét sem tartotta meg. Bár korábban a Kung Fu Panda 3. részében, és anyja Disney-filmjében, a Demónában is vállalt szinkronszerepet, Pax Thien Jolie-Pitt a nyilvánosságtól távol éli életét, a családjáról szinte sosem nyilatkozik. Utoljára 2020-ban nyilvánult meg egy apáknapi posztban, amelyben megdöbbentő szavakkal „köszöntötte” apját, Brad Pitt-tet.

„Boldog apák napját ennek a világklasszis seggfejnek. Újra és újra bebizonyítod, hogy szörnyű és megvetendő ember vagy. Pokollá tetted a hozzám legközelebb állók életét. (…) Szóval, boldog apák napját, te kib….tt borzalmas emberi lény!” — írta akkor a világsztárról, aki sem akkor, sem azóta nem kommentálta örökbe fogadott fia szavait.

Elolvasom a cikket