Brüsszel el akarja árasztani Magyarországot bevándorlókkal!

„Akkor azt mondtuk, hogy a belgrádi külképviseleten kell beadni a menekültkérelmet. Na, most azt mondják, hogy ez se jó. Most erre már lehetne azt mondani, hogy ne bohóckodjunk. De nyilvánvalóan itt is politikai motiváció van a háttérben, Brüsszel el akarja Magyarországot árasztani bevándorlókkal. Na, most ez nem fog sikerülni” – írta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

„Emlékeztetnék Orbán Viktornak a 2015-ös mondatára, amikor a migrációs válság kezdetén a német és osztrák vezetőknek a magyar miniszterelnök világossá tette, hogy nekünk két lehetőségünk is van. Az egyik az az, hogy meg tudjuk őket állítani. A másik, hogy át tudjuk őket engedni Ausztria, Németország irányába. Most is ez a helyzet” – mondta a politikus.

Objektum doboz

„Tehát, az egészen biztos, hogy Magyarországot és a magyar embereket meg fogjuk védeni. Egy. Kettő, egészen biztos, hogy ezt a bírságot, ahogyan arról Gulyás miniszter úr is beszélt, nem a magyar emberek fogják kifizetni. Onnantól kezdve, hogy derék brüsszeli barátaink és nyugati barátaink mit választanak, hogy mi állítsuk meg, vagy esetleg engedjük át őket Ausztria és Németország irányába, az rajtuk múlik” – jegyezte meg Menczer Tamás.

„Zárójel, mi 800 milliárd forintért, 2 milliárd euróért védtük eddig a magyar és egyébként az uniós külső határt, ami nemcsak lehetőség és jog, hanem kötelesség is. Ehhez semmilyen hozzájárulást nem kaptunk pozitív értelemben, de kapunk ilyen bírságokat és támadásokat, ez megint csak a politikai csata része” – zárja sorait a képviselő.

Elolvasom a cikket