Csodaszer, ami jótékonyan hat a szexuális életünkre

„A fokhagyma az amarilliszfélék családjába tartozó faj. Jellegzetes illatát sokan szeretik, és legalább annyian ódzkodnak tőle. Egy biztos, rendszeres fogyasztása jó hatással van az egészségünkre. Antioxidáns, amely vírusellenes és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik, és csökkenti a gyulladást a szervezetben. A fokhagyma számos jótékony tulajdonsága miatt szuperélelmiszernek nevezhető” – tette hozzá Gusakova.

A szakértő emlékeztetett arra, hogy a fokhagyma aktív összetevői javítják a vérkeringést, megakadályozzák a vérrögök kialakulását, ami minimalizálja a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát. A táplálkozási szakértő hangsúlyozta, hogy hatással van az agyi erekre, lassítja az időseknél az időskori memóriazavar folyamatát.

„A fokhagyma a koleszterinszint csökkentésével megóvhat az érelmeszesedéstől, normalizálja a vérnyomást” – mondta Gusakova.

Hozzátette, hogy a fokhagymát természetes afrodiziákumnak tartják, amely segíthet a libidó növelésében, és a férfiak termékenységének javításában.

„A nők esetében a fokhagyma fogyasztása segíthet a szépség és a fiatalság megőrzésében. A fokhagyma gazdag antioxidánsokban, amelyek megvédik a sejteket a károsodástól, lassítva ezzel az öregedési folyamatot. Fogyasztása megakadályozhatja a hajhullást, javítja a fejbőr vérkeringését, amely elősegíti az aktív hajnövekedést, és segít a korpásodás elleni küzdelemben is” – zárta Gusakova.

Elolvasom a cikket