Ennyi idő alatt készült el Céline Dion ruhája az olimpia megnyitójára

Elkezdődött a 2024-es párizsi olimpia, amelynek a megnyitóján Céline Dion is feltűnt. Az énekesnő hosszú idő után most először állt színpadra, és csodás énekhangjával mindenkit lenyűgözött. A szervezők a látványra is nagyon figyeltek, mivel a híresség egy meseszép Dior ruhát viselt.

Céline Dion ruhája nagyjából 1000 óra alatt készült el

Pénteken, a párizsi olimpia nyitóünnepségén feltűnt Céline Dion. A híresség az Eiffel-toronyban énekelt, Édith Piaf „Hymne A L’Amour” című dalát adta elő, ami a helyszíni felvételek szerint igazán megérintette a közönséget. Mivel a megnyitót szinte az egész világ követte, Céline megjelenését is ünnepivé tették.

A híresség Dior haute couture ruhában jelent meg az eseményen, amelyet Maria Grazia Chiuri külön erre az alkalomra álmodott meg. A zárt, palásttal ellátott ruha elkészítése nagyon sok idő volt, a Dior közleménye szerint nagyjából 1000 óra alatt varrták meg a szakemberek.

Az estélyi sok bonyolult részletet tartalmazott, például a gyöngyös rojtokat, ezeket egyenként kellett a ruhára varrni. Ám maga az anyag elkészítése is időigényes volt, hiszen a flitterek jelentős részét kézzel applikálták fel. A gyöngyök, flitterek csodás mintát adtak ki, a mindenhol megjelenő rojtok pedig csak még különlegesebbé tették az énekesnő megjelenését.

Mivel a ruha kifejezetten látványos, az esti fényben szó szerint ragyogott, ezért Céline csak pár egyszerűbb ékszert viselt hozzá. Többek között egy fülbevalót, amely passzolt a rojtokhoz a ruháján. A haját egyszerű kontyba fogta a fodrásza, így semmi sem vonta el a figyelmet a ruháról.

Elolvasom a cikket