Harry herceggel így próbált békülni a családja

Az utóbbi időben többször beszéltek arról a királyi család szakértői, hogy Harry herceg még nem tudta rendezni a kapcsolatát a családjával. Nem tudni, mikor tudják megbeszélni a konfliktusokat, sokak szerint erre még biztosan várni kell. A múltban többször megpróbálta a királyi család a békülést, erre 2022-ben is volt példa, azután, hogy Erzsébet királynő meghalt – írja az Elle.hu.

Robert Hardman, a Charles III. New King. New Court. The Inside Story című könyv szerzője elárulta, Harry herceg és Meghan részt vettek egy családi vacsorán közvetlenül az uralkodó halála után. Az eseményre csak a közeli családtagok kaptak meghívást és egy kötetlen estét töltött el a család együtt.

Ezután a walesi herceg és hercegné azt javasolta, hogy Sussex hercege és hercegnéje csatolja autóját rendőri kíséretéhez, hogy visszautazzanak Windsorba, mivel mindannyian ugyanazon az úton haladtak. Ez csak egy apró gesztus volt (nem osztoztak autón), és közel sem volt semmiféle megbékélés. A néhai királynő azonban jóváhagyta volna – olvasható a könyvben.

Ennek ellenére a békülés nem történt meg. Ugyanakkor a szakértők szerint ez egy fontos gesztus volt, mivel Harry hercegnek és Meghannak nem járt már rendőri kíséret. Vilmos herceg és Katalin hercegné ajánlata pedig lehetővé tette, hogy teljesen biztonságban érezzék magukat.

Elolvasom a cikket