Kovács Zoltán: Manfred Weber képmutató támadást intézett Magyarország ellen

MH/MTI
2024. július 30. kedd. 22:04

„Ismét Manfred Weber az, aki a magyar kormányt támadja, miközben politikai szövetségesei illegális migránsok millióit zúdították Európára, és ezzel a kontinens államait és az európai embereket súlyos nemzet- és közbiztonsági fenyegetésnek tették ki. Érdekes módon annak idején sem Weber úr, sem a balliberális elit nem mutatott aggodalmat Európa és az európai emberek biztonsága miatt” – hangsúlyozta Kovács Zoltán.

Az államtitkár úgy fogalmazott, hogy „ez a legújabb brüsszeli támadás azért abszurd és képmutató, mert éppen a brüsszeli intézmények és az Európai Néppárt – a liberális erőkkel szövetségben – mindent megtesznek azért, hogy Magyarország kénytelen legyen lebontani szigorú határvédelmi és menekültügyi rendszerét, és ezzel illegális bevándorlók százezreit engedjük be az országba és ezáltal az Európai Unióba”.

„A magyar bevándorlási rendszer a legszigorúbb az Európai Unióban. A vendégmunkások csak szabályozott keretek között, nemzetbiztonsági ellenőrzést is magában foglaló keretek között léphetnek be, és kizárólag munkavállalási céllal, korlátozott ideig maradhatnak” – hangsúlyozta.

Elolvasom a cikket