Meghan Markle bizarr kéréssel fordult II. Erzsébethez

2018-ban házasodott össze Harry herceg és Meghan Markle. A fényűző esküvő után pedig elkezdte őket foglalkoztatni az a kérdés, hogy hol lakjanak. Egy ideig, a Kensington-palota területén lévő apartmanban laktak, majd kaptak egy másik otthont Erzsébet királynőtől. A párnak azonban ez nem volt elég, mivel egy sokkal elegánsabb ingatlant akartak megszerezni – számol be az Elle.hu.

Harry herceg és Meghan Markle a 2018-ban házasodtak össze Windsorban. Az esküvőre nászajándékként megkapták a Frogmore Cottage használati jogát, ami állítólag Erzsébet királynő egyik kedvenc épülete volt a birtokon. A Frogmore Cottage nem volt akkoriban túl jó állapotban, így a pár felújította, aminek a költsége 2,4 millió font volt. Az 5 hálószobával rendelkező ingatlant azonban Meghan Markle nem találta megfelelőnek, legalábbis erről számoltak be a királyi család bennfentesei. Mivel a windsori kastélyba szerettek volna beköltözni – írja az Elle.hu.

Megkérdezték a (néhai) királynőtől, hogy a házasságuk után elérhetők-e lakóhelyiségek – olvasható a Times cikkében.

Állítólag Erzsébet királynő gyorsan lezárta ezt a beszélgetést, mivel javasolta, hogy inkább a Frogmore Cottage legyen az otthonuk, ami a windsori birtokon található. Hugo Vickers, királyi író elárulta, hogy a kastélyban valóban vannak üres lakóegységek, de nem illendő, hogy egy fiatal házaspár beköltözzön a kastélyba.

A szakértők elárulták, Erzsébet királynő már azzal is nagy áldozatot hozott, az ingatlant a párnak adta. A Frogmore Cottage kertje pontosan arra a birtokra nézett, ahol ő tartózkodott, így a privát szféráját fel kellett adnia.

Elolvasom a cikket