Cristiano Ronaldo megházasodott? + VIDEÓ

„A legfontosabb dolog nem az, amit csinálsz, hanem az, amit csinálnod kell” – mondta a videóban Cristiano Ronaldo, miközben bemutatta otthoni edzőtermét. „Amikor nem az edzőteremben erősítek, szeretek a feleségemmel otthon edzeni” – írja a life.hu

A focista a Whoop fitnesz márka számára készített videót, amelyen bemutatja otthoni edzőtermét. A gyakorlatok elvégzése közben szóba kerül kedvese, Georgina Rodríguez is, akire egy pontos feleségeként hivatkozik. A rajongók rögtön találgatni kezdtek: vajon tényleg megnősült Ronaldo? A People magazin kérésére, a futballsztár szóvivője elmondta: „Jelenleg nincs információm arról, hogy Cristiano házasságot kötött volna Georginával…”

Objektum doboz

Tavaly még arról szóltak a hírek, hogy a focista és kedvese kapcsolata nem áll már biztos lábakon. A focista spanyol-argentin kedveséről kiderült, hogy az utóbbi időszakban igencsak megváltozott a viselkedése, szinte csak árnyéka egykori önmagának. A fiatal nő önelégült és gőgös lett a kedvese szerint, a gyerekeket és a családot háttérbe szorítva csak magával foglalkozik, amiből Ronaldonak egyre inkább elege van. A fenti felvétel azonban mást igazol, úgy tűnik, azóta sikerült megbeszélniük a problémáikat.

Ám, ha egyszer mégis a szakítás mellett döntetnének Georgina biztosan nem járnak rosszul. Megállapodást kötöttek, hogy szakítás esetén Gio havonta 86 ezer fontot, vagyis nagyjából 37 millió forintot kapna, illetve a a madridi La Fincában található családi házukat az édesanya nevére íratnák át. A bőkezű tartásdíj alapja az, hogy a törvény szerint Georgina az anyja Ronaldo mind az öt gyermekének.

Elolvasom a cikket