Így győzhető le a torokrák

Az új molekula képes blokkolni két kulcsfontosságú rákrezisztencia faktort, köztük: az epidermális növekedési faktor receptort és a foszfatidil-inozitol 3-ON kinázt. Egyes rosszindulatú daganatokban ezek hozzájárulhatnak a szervezet ellenálló képességéhez és a betegség lehetséges megelőzéséhez. Ezek az elemek felhasználhatók a nyak- és fejrákok kezelésében. A szakértők szerint alkalmazásuk nem okoz súlyos mellékhatásokat – olvasható a cikkben.

Alexander Sysoev onkológus úgy véli, hogy a népszerűvé vált hús- és tejtermék étrend hozzájárul a férfiak prosztatarákjának kialakulásához. Szerinte a betegség leggyakrabban a 60-70 év utáni betegeknél fordul elő. Az orvosok ezt a prosztataszövet életkorral összefüggő kóros elváltozásainak tulajdonítják.

A Vidnovszkij klinikai kórház gasztroenterológusa, Ludmila Szuhorukova elmondta, milyen termékek járulnak hozzá a rák megelőzéséhez. A szakember megjegyezte, hogy a fokhagyma fontos összetevője az emberi táplálkozásnak. Olyan vegyületeket tartalmaz, amelyek védelmet nyújtanak a rák ellen, különösen a bőr-, vastagbél- és tüdőrák ellen.

Elolvasom a cikket