Kamilla királyné fontos üzenetet küldött

A brit királyi család minden tagjának segítséget nyújtanak a szakemberek, de természetesen egyedi ízlésük is befolyásolja, hogy egy-egy alkalommal mit viselnek. Ez egyúttal arra is módot ad, hogy ruhaválasztásaikkal és kiegészítőikkel üzenjenek a nagyvilágnak.

Természetesen a protokoll azt is meghatározza, mikor viselhetnek sportosabb öltözéket, és mikor szükséges formális, elegáns öltözék. A családban jelenleg Katalin hercegné a legnagyobb divatszakértő, de Kamilla királyné számára is fontos, hogy hol miben jelenik meg, és egyre nagyobb figyelmet szentel a kiegészítőknek is.

Kamilla királyné így üzent az ékszerével

Az elmúlt hétvégén a királyné részt vett az Ascot Racecourse-on, hogy átadja a verseny győztesének járó trófeát, amely VI. György királyhoz és Erzsébet királynőhöz köthető.

A néhai királynő is nagymestere volt annak, hogy mindig a megfelelő öltözékben jelenjen meg, és úgy tűnik, ezt igyekezett eltanulni tőle Kamilla királyné is. Ezúttal egy hosszú fehér Suzannah London által kreált ruhát választott, amelyet kék-fehér virágok díszítettek, amelyet egy széles karimájú kalappal és egy bézs színű magassarkú cipővel egészített ki.

Ami azonban igazán felkeltette az érdeklődést, az a csuklóján viselt karkötő volt, amelyről kiderült, hogy a Van Cleef & Arpels Perlée kollekciójának része. Maxwell Stone ékszerész így nyilatkozott az ékszerről:

Kamilla királyné új karkötője rendelkezik egy megkülönböztető tulajdonsággal is az online, közel 30 000 fontért megvásárolható hasonló darabokhoz képest. A 18 karátos sárga aranyból készült karkötő eredetileg három, kövekkel díszített csíkkal büszkélkedhet. Úgy tűnik azonban, hogy a gyémántok helyett Kamilla királyné karkötőjét körbevágott zafírok díszítik, ami azt jelzi, hogy ez egy egyedi alkotás.

A zafír jelképezik a békét, az érzelmi stabilitást és a gyógyulást, de a belső béke megtalálásában is fontos szerepet játszik. Mindennek különleges jelentősége van éppen most, amikor a királyné férje, Károly király daganatos betegséggel küzd. A szakértők szerint a királyné egy pillanatra sem feledkezik meg férje kezeléseiről, ám pozitív üzenetet közvetít ezzel kapcsolatban.

Elolvasom a cikket