Ki készíti fel a szerepére Sarolta hercegnőt?

Korábban már többször írtunk róla, Sarolta hercegnőnek nagyon különleges kapcsolata van a családjában lévő nőkkel. Katalin hercegnére valóságos példaképként tekint, Zsófia hercegné pedig olyan neki, mint egy idősebb barátnő, aki egyben remek példát mutat. Ám van egy másik személy is, aki segít neki, ez pedig nem más, mint Anna hercegnő.

Erről a palota egyik bennfentese mesélt az ausztrál Woman’s Day nevű hetilapnak. Elárulta, hogy Anna hercegnő és Sarolta hercegnő egyre több időt töltenek együtt. A Princess Royal több történetet is megosztott már vele a családról, és szinte mindenről tudnak beszélgetni.

Anna akaratlanul is szaftos pletykákat oszt meg neki a családról azzal, hogy elmeséli a legnagyobb botrányokat, ami egy királyi családdal megtörténhet. Folyton beszélnek mindenről és bármiről. Foci, vitorlázás, lovak, balett, divat, modor… Lényegében meggyőződik arról, hogy Sarolta tökéletes hercegnővé és készenléti királynővé válik – állítja a forrás.

Az információk szerint Anna hercegnő is arra törekszik, hogy egészséges kapcsolat legyen György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg között. Nem szeretné, ha a gyerekek később riválisokká válnának, és hasonló konfliktusaik lennének, mint Vilmos hercegnek és Harry hercegnek.

A szakértők úgy vélik, Anna hercegnő tökéletes példakép Sarolta hercegnő számára. A jövőben hasonló szerepe lesz a brit királyi családban, a Princess Royal pedig az egyik legkeményebben dolgozó családtag, aki modorával, munkabírásával és elkötelezettségével mindenkit lenyűgöz.

Elolvasom a cikket