Szatmári András: Négy év múlva jöhet az arany

„Azzal a céllal vágtunk neki a napnak, hogy legyőzzük az olaszokat. Utána jött egy kellemetlen asszó az irániak ellen. Mi mindent megtettünk, küzdöttünk, próbáltuk egymást húzni. Egy erős koreai csapat következett a döntőben, de örülök, hogy nem játszottunk alárendelt szerepet. Örülök, hogy rengeteg magyar szurkoló volt itt” – nyilatkozta Szilágyi Áron az eredményhirdetés után.

„Nehéz ezt az érzést szavakba foglalni. Büszke vagyok, hogy a magyar kard csapat tagjaként a második olimpiai érmemet akasztották a nyakamba. Büszke vagyok a csapatra, akikkel nagyot küzdöttünk és büszkén mehetünk haza. Olyan rutinos, profi sportolóként tudtunk működni az elmúlt időszakban, mint akik tudják, hogy mi a céluk. Ennek rendeltünk alá mindent” – értékelte a napot Gémesi Csanád.

„Nekem egy nagy álom vált valóra, hogy egy ilyen csapatban vívhattam. Különleges érzés és remélem, hogy sok gyermek kapott most motivációt. Teljesen felkészültünk mindenre, most még ülepednie kell a dolgoknak” nyilatkozta Rabb Krisztián.

Szatmári András is pozitívan értékeli a csapat munkáját: „Büszke vagyok magunkra, hogy egy ilyen felkészülést végig tudtunk csinálni. Mi mindent beletettünk ebbe a csapatszereplésbe. Egymást támogatva telt az elmúlt pár nap. Az olaszoknál megmutattuk mit is tudunk. Tényleg csak azt tudom mondani, hogy büszkék lehetünk magunkra”. Kérdésre válaszolva kiemelte, Tokióban bronz, Párizsban ezüst négy év múlva jöhet az arany.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket