Tom Cruise nem akar tudni a lányáról

Tom Cruise állítólag 2013 óta nem látta most 18 éves lányát. Akkor szakadt meg a kapcsolat közöttük, amikor Suri körülbelül 7 éves volt. Azóta is foglalkoztatja a világot, hogy mi lehetett annak az oka, hogy a színész teljesen elhidegült a kislánytól, és annak édesanyjával, Katie Holmesszal is megszakított minden kapcsolatot.

„Tény, hogy Tom azért nem látta Surit ennyi éven át, mert ő úgy döntött, hogy nem akarja látni. Ennyi” – árulta el egy forrás nemrég. Cruise érdekes módon nagyon jó kapcsolatot ápol két, Nicole Kidmannel örökbefogadott gyermekével, a 31 éves Isabellával és a 29 éves Connorral, akiken volt feleségével, Nicole Kidmannel osztozik.

„Minden olyan válásnál, ahol gyerekekről van szó, az apának joga van látni a családot, de Tomot 2012-ben a válás évében fotózták le utoljára a legkisebb lányával. Még a bebörtönzött apák is találkozhatnak a gyerekeikkel. Tom azért nem látta Surit felnőni, mert saját maga úgy döntött, hogy nem akarja. Teljesen az ő elhatározása volt” – tette hozzá az informátor.

Egymásra találhat még Suri és Tom Criuse?

Békülésre nagyon kevés az esély, Suri sem akar semmit az édesapjától, köszöni szépen, jól megvan nélküle. Júniusban a tinédzser eltörölte még azt a kevéske maradék köteléket is, ami Tomhoz fűzte: elhagyta a Cruise vezetéknevet. Már mindenhol Suri Noelle-ként mutatkozik be – a Noelle az édesanyja középső neve, Katie előtt tiszteleg ezzel.

„Azzal, hogy az anyja középső nevét használja, az iránta érzett szeretetet és tiszteletet fejezi ki” – magyarázta egy másik forrás, megjegyezve, hogy Suri saját életre vágyik, alig várja, hogy ősszel elkezdhesse az egyetemet. A bennfentes szerint a lány abban is bízott, hogy a névváltoztatás majd segít neki elkerülni a paparazzókat.

Az egyelőre nem világos, hogy a tini jogilag is megváltoztatta a nevét Cruise-ról Noelle-re, vagy csak művésznévként használja. A lány gyönyörűen énekel, és azt mondják, tehetségesebb színész, mint az apja és anyja együttvéve. Az iskolai színdarabokban is rendszeresen fellépett.

Tom Cruise a szcientológiát választotta

A Szcientológia Egyházhoz fűződő kapcsolatom hatással volt a Suritól való eltávolodásomra. Amikor az ügyvédek megkérdeztek, hogy Katie részben azért hagyott-e el, hogy megvédje Surit a szcientológiától, igennel feleltem, mert tényleg ez volt az egyik ok – nyilatkozta korábban a színész egy rágalmazási per kapcsán, amiben kihallgatták.

Tom Cruise tehát saját bevallása szerint is az egyházát választotta a családja helyett. A Szcientológia Egyház szabályai szerint a tagoknak tilos nem hívőkkel kapcsolatba lépniük, és mivel sem Katie, sem Suri nem szcientológusok, a sztár nem érintkezik velük.

Elolvasom a cikket