Ezért tűnt el Lajos herceg a nyilvánosság elől

Az utóbbi hónapokban Lajos herceg nem volt jelen testvérei mellett a nyilvános eseményeken. Bár Katalin hercegné visszavonult, hogy a gyógyulására koncentrálhasson, néhány eseményen, például Károly király születésnapi felvonulásán, és a wimbledoni teniszmérkőzésen is megjelent, hogy átadja a kupát Novak Djokovic-nak – ez utóbbira azonban csak Sarolta hercegnő kísérte el.

Vilmos herceg az Eb-meccseken tűnt fel György herceggel, és közös programokat is szerveztek, ám legkisebb fiuk mindig távol maradt.

Júniusban Vilmos herceg a 42. születésnapját Taylor Swift koncertjén ünnepelte, ahova magával vitte György herceget és Sarolta hercegnőt is, még közös képet is készítettek az énekesnővel. Lajos herceg ebből a programból is kimaradt.

Richard Fitzwilliams királyi szakértő szerint György herceg a státusza miatt van jelen sok eseményen, ahogyan Sarolta hercegnő is értelemszerűen elkíséri az édesanyját a fontos pillanatokban. Ugyanakkor Katalin hercegné és Vilmos herceg szeretnék megtartani a magánélet és a kötelezettségek egyensúlyát, és óvni gyermekeik életét.

Legkisebb gyermekük, Lajos herceg még csak hatéves, ezért már csak korából fakadóan sem kísérheti el őket mindenhova. A szakértő szerint Lajos herceg részesül a legnagyobb védelemben, és szülei amikor csak lehet, a biztonságos otthoni közegben tartják, hogy kiélvezhesse a gondtalan gyermekkora minden percét.

Elolvasom a cikket