Harry herceg szélmalomharcot vív

Harry ezt a döntést megtámadta, de áprilisban újra elvesztette az ügyet, és a perköltség kilencven százalékának megfizetésére is kötelezték. Meghan Markle mindenben férje mellett áll, de úgy véli, Harrynek le kellene már tennie erről, és jobban tenné, ha a mának élne és élvezné a szabadságát – számol be a Life.hu.

Egy bennfentes a People-nak arról beszélt, Harry úgy gondolja, hogy apjának hatalmában állna helyreállítani a biztonságát és befolyásolni a bíróság döntését, de nem teszi. A Buckingham-palota ezt nem kommentálta, de jólértesültek szerint Harrynek ez az elképzelése teljesen hibás. Az azonban tény, hogy ez a probléma az eddiginél is áthatolhatatlanabb falat épített Harry és III. Károly király közé. Harry egyik barátja szerint az apja már nem is beszél a herceggel, nem fogadja a hívásait és a leveleire se válaszol, sőt az egészségi állapotára vonatkozó kérdéseket is figyelmen kívül hagyja.

Mindeközben úgy tudni Sussex hercege komolyan aggódik felesége és gyermekeik, az ötéves Archie herceg és a hároméves Lilibet hercegnő biztonságáért „Harry eltökélt szándéka, hogy mindenáron megvédje saját családját” – nyilatkozta egy hozzá közelálló és hozzátette, a herceg félelmét édesanyjának, Diana hercegnő 1997-ben bekövetkezett halála táplálja, és retteg, hogy a történelem megismétli önmagát. Bennfentesek szerint egyébként Harry félelme alaptalan és ezt ő is tudja, ám azt a tényt, hogy III. Károly nem igyekszik számukra magasabb fokú védelmet biztosítani, arra használja fel, hogy gyerekeit elválassza a nagyapjuktól. Úgy tudni, III. Károly király nagyon szeretné, ha bensőségesebb kapcsolata lehetne Harry gyerekeivel, a többi unokájával ugyanis nagyon szoros a viszonya… A sérelmeken azonban senki nem tud túllépi, tekintve, hogy amióta Harry kilépett a családi kötelékből, minden eszközt megragadott, hogy a családtagjait pocskondiázza.

Elolvasom a cikket