Műtét és fél év kihagyás vár a cselgáncsozó Vég Zsomborra

Vég Zsombor nem tudott normálisan edzeni a vállsérülése miatt, mégis olyat rakott le ma a tatamira, ami elismerésre méltó. Két csütörtöki mérkőzése között kevés ideje volt pihenni, és spanyol ellenfele rendesen meggyötörte.

– Kicsit, azt gondolom, hogy fejben megfogytam, nem testileg. Nem tudtam gondolkozni. A kontaktlencsém is kiesett, felcsúszott ide a héjam alá, aztán elbíbelődtem vele, az adott egy plusz 15-20 másodpercet. De az se segített – nyilatkozta a vereség után.

Szerinte túl hamar dobott rajta először, aztán kőkemény huzakodás kezdődött.

– Sérült a vállam… felakadt a vállam, és nem bírtam kivenni a rögzítővéget… erőlködtem, mert nem bírtam tovább húzni, végül abban bíztam, hogy a végét kihasalom. De sajnos ez nem sikerült. És ott hibáztam egyet, bementem elé, leestem és rögtön be tudott forgatni, majdnem le is szorított, onnan nagy nehezen kijöttem és ott fogytam el – idézte fel a meccs pillanatait.

Az ellenfele egyébként kétszeres világbajnok, így nem nagyon lehetett taktikailag megverni. Vég Zsombor vállsérülése egyébként tényleg komoly hátrányt jelentett.

– Ahogy hazamegyek, valószínűleg műtét, és 6-7 hónap kihagyás – árulta el, mi vár rá.

Elolvasom a cikket