Összeomlott Meghan Markle

Az Egyesült Államokban telepedtek le, azóta is Kaliforniában élnek. Érkezésükkor tárt karokkal fogadták őket, ám ennek mára nyoma sincs, ugyanis a sussexi hercegi pár sokak szemében vált hiteltelenné – számol be az Elle.hu.

Mindezt egyrészt a Netflix-sorozatuk idézte elő, másrészt az, hogy mindenáron saját bevételre szeretnének szert tenni, így üzleti vállalkozást indítottak. Eközben jótékonysági tevékenységet is folytatnak, és Harry herceg számára még mindig nagyon fontos az Invictus Games, ám népszerűségük drasztikusan zuhan. Ennek nemrégiben egyértelmű jeleit is érzékelhette a sussexi hercegi pár.

Harry herceg nemrégiben átvehette a Pat Tillman-díjat, ám nem mindenki örült, hogy őt tüntették ki. A díjat egy amerikaifutball-játékosról nevezték el, aki a 2001. szeptember 11-i terrortámadás után úgy döntött, hogy az amerikai hadseregben szolgáltja tovább a hazáját, és végül Afganisztánban hunyt el.

A díjat veterán katonáknak adják át, és mint kiderült, Harry herceg az Invictus Games megvalósításáért és az ezzel kapcsolatos tevékenységekért vehette át a díjat. Pat Tillman édesanyja is úgy nyilatkozott, hogy nem érti, hogyan vehette át a fiáról elnevezett díjat egy ennyire megosztó személyiség.

Egy petíciót is indítottak, amelyben arra szólították fel a herceget, hogy utasítsa vissza a díjat – a petíciót 70 ezren írták alá. Harry herceg azonban mégis átvette a kitüntetést, és beszédében édesanyjához, Diana hercegnéhez fűződő viszonyára is utalt, hogy tompítsa a bírálatokat.

Jennie Bond királyi szakértő is úgy véli, hogy bölcsebb lett volna visszautasítani a díjat, ugyanakkor véleménye szerint Harry herceg alapvetően még mindig kedvelt személy azok körében, akik találkozhatnak vele.

A sussexi hercegi pár brit királyi családdal kapcsolatos panaszai azonban sokak szerint eltúlzott, népszerűségük pedig mélyrepülésbe kezdett. A hírnévvel ez is együtt jár, a szakértő szerint Harry herceget mindez hidegen hagyja. Meghan Markle azonban nehezen tudja megemészteni, hogy már nincsenek a figyelem középpontjában, és nem veszi körbe őket akkora szeretet, mint korábban. A kritikákat kifejezetten nehezen tűri, ám a szakértő szerint ehhez kénytelen lesz hozzászokni, ugyanis van rá esély, hogy a díj átvételét követően még hevesebb támadás éri majd őket.

Elolvasom a cikket