Nincs visszaút

A herceg nem látta az apját azóta, hogy Károly februárban bejelentette, rákot diagnosztizáltak nála. Mint kiderült, Meghant maga Harry nem engedi az Egyesült Királyságba, mert feleségét ott korábban az életét veszélyeztető fenyegetés érte, ám mivel a házaspár visszalépett hivatalos királyi teendőitől, elveszítette azt a jogot, hogy az rendőri védelmet kapjon. Harry ennek ellenére nem fél hazautazni, de inkább csak egyedül kel útra, és úgy látszik, azt sem a családja miatt – írja a The Sun alapján a Borsonline.hu.

Egy bennfentes szerint a hercegnek még a rákbetegségről sem sikerült beszélnie apjával. Megpróbált érdeklődni a király egészségi állapotáról, de ezekre a hívásokra sem válaszolnak – árulta el a forrás. Próbálkozásaira általában az a válasz, hogy a király „jelenleg nem elérhető”.

A szakemberek szerint Károly király jelentette Harry számára az egyetlen esélyt, hogy rendezze viszonyát családtagjaival. Azt már eddig is tudni lehetett, hogy Vilmos herceg egyenesen megtiltotta a rákbetegséggel küzdő feleségének, Katalin hercegnének, hogy felvegye a kapcsolatot testvérével, mert szerinte Harry stresszforrást jelent, amire legkevésbé sincs szüksége a gyógyulás idején. Vilmos emellett azt sem tudja megbocsátani, hogy testvére kiteregette a családi szennyest és őt többek között agresszív embernek állította be a nyilvánosság előtt.

Elolvasom a cikket