Tom Cruise elképesztő mutatvánnyal készül az olimpia záróünnepségére

Már a megnyitóünnepségen és néhány versenyen is jelen volt a Mission: Impossible sztárja. A hírek szerint beugrik majd – szó szerint – amikor az olimpiai zászlót átadják a 2028-as játékoknak otthont adó városnak – mondta a Deadline-nak az eseményekhez közel álló forrás.

A záróünnepség részletei szigorúan őrzött titok, de úgy tudni, hogy L. A. polgármestere, Karen Bass veszi át az olimpiai zászlót Anne Hidalgótól, Párizs polgármesterétől. „Nagy hollywoodi produkcióra számíthatunk” – mondta egy jól értesült forrás a Deadline-nak.

Az NBC Sports nem kívánta kommentálni a CAA által támogatott Cruise részvételét és a záróünnepség átadásának egyéb részleteit.

A Nielsen és az Adobe Analytics adatai szerint csaknem 29 millióan nézték a július 26-i párizsi megnyitóünnepséget. Ez több mint 60 százalékkal több, mint a világjárvány miatt elhalasztott 2021-es tokiói olimpia nézőszáma, amely mindössze 17 millió nézőt hozott az NBC platformjain, mivel üres stadionokban zajlott.

A Casey Wasserman által vezetett 2028-as nyári olimpiai játékok július 14–30. között zajlanak Los Angelesben, amely 1932-ben és 1984-ben is otthont adott a játékoknak. A város valószínűleg az 1932-es eseményre épített helyszínen, a Coliseumban kezdi majd a XXXIV. olimpiai játékok küzdelmeit.

Elolvasom a cikket