Búcsút inthetünk a Sport szeletnek

A „beszélnünk kell, jobb ha leülsz” kezdetű társalgások sosem kecsegtetnek semmi jóval, és a Sport szelet közösségimédia-oldalán közzétett videó sajnos épp így indul. Aztán kiderül, hogy hamarosan búcsút kell intenünk a klasszikus, az ikonikus, az eredeti, azaz a kicsi, ezüstfóliás Sport szeletnek.

Objektum doboz

„A csokoládés szelet alumínium csomagolásban készült, ez pedig sem nem modern, sem nem fenntartható. A Mondelez világszerte arra törekszik, hogy termékei csomagolóanyagai a körforgásos gazdaságnak megfelelően újrahasznosíthatók legyenek, és hogy a termékek csomagolása minél kevésbé terhelje a környezetet. Jelentős lépéseket tesz a Mondelez a csomagolási anyagok környezetbaráttá tétele érdekében. Számos kezdeményezést indított a snackgyártó ennek érdekében: ezek közé tartozik az anyagfelhasználás csökkentése, az újrahasznosított anyagok arányának növelése és a könnyen újrahasznosítható anyagok fejlesztése.”

Bár a többi Sport szelet termék továbbra is elérhető lesz, fájdalmas a búcsú. Az ikonikus csokoládé ugyanis sokaknak a gyerekkorát idézi, és teljesen biztos, hogy mindenkinek van egy-egy története a különleges rumos-csokoládés finomsággal. Öröm az ürömben, hogy azok a kommentelők, akik megosztják Sport szelettel kapcsolatos élményüket, megnyerhetik az utolsó csokoládék egyikét, amit ráadásul a Sport csokiért rajongó magyar hírességek dedikálnak.

Elolvasom a cikket