Kórházba szállították a medencéjéből kimentett Zac Efront

Nagy lett az aggodalom, amikor pénteken éjszaka bejelentették, hogy Zac Efron spanyolországi nyaralása során balesetet szenvedett. Egy forrás azt mondta a TMZ amerikai celebportálnak, hogy a színészre az ibizai villájának medencéjében talált rá a személyzet két tagja, „és kihúzták a vízből”, majd mentőt hívtak és kórházba szállították – közölte a Spot on News.

A forrás szerint Efront péntek este elővigyázatosságból kórházba szállították, de másnap reggel már el is hagyta azt. „Jól van, egy kisebb úszóbaleset volt” – mondta később a szóvivője a People-nek. A balesetről vagy az esetleges sérülésekről további részletek nem ismertek.

A színész jelenleg szünetet tart a forgatásokon. Legutóbb a Nicole Kidmannel és Joey Kinggel közös új Netflix-filmje, az A Family Affair (Családi ügy) szakmai promóciós körútján volt. A „High School Musical” sztárja ezután Európába utazott nyaralni.

Sok hollywoodi kollégájához hasonlóan Efron is Saint-Tropezbe, Mykonosra és Párizsba utazott idén. Efron a jelek szerint jelenleg egy luxusvillában lakik Ibizán.

Elolvasom a cikket