A hercegi pár változtatta meg a nevelési szokásokat a királyi családban

Katalin hercegné és Vilmos herceg nevelési szokásai ezért térnek el a hagyományoktól

A királyi csalás szakértői már többször beszéltek arról, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg több dologban is modernizálták a monarchiát. Fokozatosan új szokásokat vezettek be, ezek közül a legtöbb a gyerekeket érinti. Teljesen más szabályokat hoztak annak érdekében, hogy György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg átlagos légkörben nőhessenek fel.

Jennie Bond, a BBC korábbi királyi tudósítója az OK! magazinnak nyilatkozott, és akkor árulta el, hogy a hercegi pár nevelési stílusa nagyon modern. Ellentétben áll a korábbi szabályokkal, amelyeket a brit királyi család tagjai követtek.

A néhai királynőnek óriási felelőssége volt, amikor fiatal anyaként uralkodóvá vált. Károlyt és Dianát bizonyos mértékig foglalkoztatta az a káosz, ami a házasságukban volt, és mint a legtöbb gyermek egy szétesett családban, Vilmos és Harry érezte a következményeket – magyarázta a szakértő.

Elárulta, Katalin hercegné a saját gyermekkorából merített, mindig arra törekedett, hogy stabil alapot teremtsen a gyermekeinek. Emiatt nagyon fontosnak tartja, hogy beszélgessen velük. A hercegi pár mindig szán időt arra, hogy a gyermekek elmondhassák az érzelmeiket. Sosem kiabálnak velük, szánnak időt a beszélgetésre, így megfelelően kiépül közöttük a bizalom.

Elolvasom a cikket