Meghan Markle szívszorító vallomása

Meghan Markle először egy 2021-es, Oprah Winfreynek adott interjúban árulta el, hogy öngyilkossági gondolatai voltak, amikor Archie fiával terhes volt, amely a királyi élet nyomásának és a brit média általi bánásmódjának volt köszönhető. Most pedig ismét őszintén beszélt a mentális egészségéről.

Ha bármilyen szintű fájdalmat vagy traumát éltél át, azt hiszem, a gyógyulásunk útjának része – az enyémnek mindenképpen az –, hogy képesek vagyunk igazán nyíltan beszélni róla – mondta a sussexi hercegné Jane Pauley-nak a CBS Sunday Morning című műsorában.

És tudod, én még nem igazán kapartam a felszínt a tapasztalataimról. Úgy gondolom, hogy soha nem szeretném, ha más is így érezné magát. Soha nem szeretném, ha más is ilyen terveket szőne. És soha nem szeretném, ha valaki másnak nem hinnének – tette hozzá.

Szeretne segíteni másoknak a bátorságával

Szóval, ha az, hogy hangot adok annak, amit én legyőztem, megment valakit, vagy arra bátorít valakit az életében, hogy tényleg őszintén nézzen utána, és ne feltételezze, hogy a látszat jó, tehát minden rendben van, akkor az megéri. Ezért vállalok egy ütés – magyarázta Meghan Markle.

Harry herceg és a felesége 2020 januárjában jelentették be, hogy búcsút mondanak az Egyesült Királyságnak, és a tengerentúlra költöznek. A királyi kötelezettségeikről pedig lemondtak. A viszonyuk azóta megromlott a királyi család többi tagjával, ugyanis különböző interjúkban, valamint egy Netflixes dokumentumsorozatban kitálaltak arról, mi ment a háttérben. Harry herceg pedig egy önéletrajzi könyvet is írt, amelyben állította, hogy Vilmos herceg fizikálisan bántalmazta.

Elolvasom a cikket