Ő III. Károly király legnagyobb támasza a rákbetegsége óta

Miközben III. Károly király a rákkal küzd, más dolgozó családtagokra támaszkodik a királyi kötelességek teljesítésében. Az egyik legfontosabb rokon, aki mindenben segíti a brit uralkodót, az Edinburgh hercegnéje, Zsófia, aki Károly öccsének a felesége – írja az elle.hu.

A BBC Royal korábbi tudósítója, Jennie Bond nemrég megszólalt Zsófia hercegné jövőjével kapcsolatban: Szerintem elvárhatjuk, hogy Zsófia lépést tartson, vagy akár növelje is a munkaterhét, mint a királyi család kulcsfontosságú tagja. Az elmúlt években valóban magához tért, és most joggal kapja meg a megérdemelt elismerést – mondta a szakértő, aki hozzátette, hogy Eduárd herceg feleségének a saját családjára is kell fókuszálnia.

A szakértő azt is elmondta, hogy III. Károly király és Zsófia hercegné egyre közelebb kerültek egymáshoz az elmúlt hónapokban. Eduárd herceg felesége több külföldi feladatot is elvállalt, valamint felszólal olyan fontos témában is, mint a nők elleni erőszak. Zsófia hercegné egyébként Katalin hercegnével is nagyon közeli kapcsolatot ápol, és szinte mindent megbeszélnek. A nyilvános eseményeken is látszik, hogy rendkívül jó a viszonyuk.

Elolvasom a cikket