Rise Against a Budapest Parkban

A chicagói punk-rock zenekar két éve járt utoljára Budapesten, most pedig itt az idő, hogy visszatérjenek egy ütős koncerttel és a legutóbbi nagylemezük, a Nowhere Generation folytatásaként kiadott kislemez dalaival, valamint legnagyobb slágereikkel augusztus 13-án Budapest Parkba.

A Rise Against 1999 óta nyomja jobbnál jobb dalait, mint amilyen a rockdiszkók sztárjának is számító Savior, a Prayer of The Refugee vagy éppen a Give It All.

A kvarttet legutoljára két éve járt Magyarországon Nowhere Generation című kilencedik albumával, azóta pedig megjelent a Nowhere Generation II. EP is, amelyet először nyomnak el nálunk.

A Nowhere Generation II egy lendületes, öt dalt tartalmazó kislemezt, amely a nagylemez által elkezdett kritikus párbeszédet folytatja az együttes, a rajongói és a világ között. Az öt dalból álló gyűjtemény – amelyet a Nowhere Generation mellett írtak és vettek fel, és amelyen producereként Bill Stevenson (The Descendents, Black Flag) is közreműködött – túlmutat az egészestés elődjén: a krónikus társadalmi, gazdasági és politikai instabilitáson és egyenlőtlenségen, amely áthatja a világot.

A Nowhere Generation II annyira harapós, amennyire reményteli és újabb bizonyítéka annak, hogy a zenekar továbbra is meghatározó eleme a modern rocknak.

A zenekar vendége ráadásul az Ignite lesz, akik új énekessel és új lemezzel készek arra, hogy újra meghódítsák Európát.

Objektum doboz

Jegyek még kaphatóak a bulira.

Elolvasom a cikket