Harry herceg és Meghan Markle küzdenek a sikerért

Harry herceg és Meghan Markle igyekeznek egy olyan birodalmat kiépíteni, amely sokoldalú. Új Netflix-műsorral készülnek, Meghan Markle ismét próbálkozik a podcasttal, és egy életmódmárkát is bevezettek azon kívül a platformon kívül, amit a szülőknek hoztak létre a gyerekek online biztonságának eléréséért – számol be a Life.hu.

Tom Quinn királyi szakértő szerint azonban nem biztos, hogy a dolgok Harry és Meghan tervei szerint haladnak, mivel „komoly problémákba” ütköztek akkor, amikor megpróbálták sikerre vinni a vállalkozásaikat.

Harrynek soha nem volt igazi elképzelése arról, hogy legyen vállalkozó vagy üzletember a saját jogán. Születésétől fogva csak egy dologra képezték ki – hogy királyi családtag legyen, és ezt most eldobta.

„100 százalékban támogatta a feleségét és az üzleti vállalkozásokat, de ez nem volt elég ahhoz, hogy sikerre vigye a cégét.

Meghan a bizonyíték arra, hogy az önbizalom nem mindig garantálja a sikert.

Nem fog mindig nagyszerű vállalkozóvá és üzletasszonnyá tenni” – tette hozzá a szakértő, miután a pár hétvégén páros interjút adtak, amelyben népszerűsítették legújabb projektjüket, a Parents Networköt, ahová a szülők segítségért fordulhatnak, ha úgy gondolják, hogy gyermeküket online zaklatják. Az interjú során Meghan elárulta, miért különleges számára a projekt, felidézve saját küzdelmeit a királyi család tagjaként. A Suits egykori színésznője azt állította, hogy az Oprah Winfrey-nek 2021-ben adott, mára elhíresült interjújában „csak a felszínt kapargatta”, amikor a mentális egészségéről beszélt.

Ahogy talán sokan emlékeznek, akkor Meghan Markle arról vallott, hogy önkárosító gondolatokkal küzdött. „Szégyelltem akkoriban kimondani és szégyelltem bevallani Harrynek. De tudtam, hogy ha nem mondom ki – akkor megteszem. Nem akartam tovább élni” – mondta akkor a többi között Meghan, de arról is beszéltek, hogy a királyi család egy bizonyos tagja aggódott a születendő gyerekük bőrszíne miatt.

Elolvasom a cikket