Letartóztatták az ismert színészt

Cesar Peralta holttestét több lőtt sebbel találták meg júniusban egy houstoni lakótömb parkolójában, ahol a szemtanúk szerint korábban összeveszett az Akili McDowellként azonosított férfival – aki a lövöldözés után gyalog menekült el a helyszínről, végül múlt héten letartóztatták – számol be az Origo.hu.

A színész ügyvédje egyelőre nem nyilatkozott, ügynöke, Jonell Whitt is csak annyit mondott, hogy imádkozik az áldozat családjáért.

Akili McDowell 2002-es születésű amerikai színész, egy rövidfilm után 2015-ben a The Astronaut Wives Clubban kapta az első komolyabb szerepét.

Az Egyesült Államokban leginkább a David Makes Man című sorozat főszereplőjeként ismert, de a magyar nézők is láthatták például a Milliárdok nyomában több epizódjában vagy a Bűnös utakon című gengszterfilmben John Travolta, Michael Pitt és Dan Stevens oldalán. Legutóbb a The Waterboyzban szerepelt.

A hollywoodi sztárok közül többen is öltek már embert, bár egy részük (mint Matthew Broderick vagy Rebecca Gayheart) nem szándékosan, hanem halálos autóbalesetet okozva. O.J. Simpson vagy Robert Blake zavaros gyilkossági ügye azonban a sajtóban is nagy nyilvánosságot kapott annak idején, az Oscar-díjas Gig Young pedig a feleségét lőtte agyon, majd magával is végzett 1978-ban.

Nick Pasqual májusban betört a volt barátnője, a sminkesként dolgozó Allie Shehorn kaliforniai otthonába, és több késszúrással végezni akart a nővel. Allie Shehorn csak csodával határos módon élte túl a támadást, de sokáig kritikus állapotban kezelték a kórházban.

Elolvasom a cikket