A párizsi olimpián egy bálna tört be a víz felszínére a szörfversenyen

Az NBC Olimpiai játékok hivatalos fiókja az X-en megosztott egy felvételt az emlékezetes pillanatról, és a képaláírásban ezt írta: „ Az olimpiai szörfös elődöntők során egy bálna látogatott el a helyszínre. PárizsiOlimpia.”

A két kommentátor éppen a versenyről beszélgetett, miközben a felvétel szörfösöket mutatott, akik a deszkájukon ültek. Hirtelen a videó átváltott egy másik vízterületre, ahol a bálna váratlanul megjelent. „Wow! Ez hihetetlen!”– mondta az egyik kommentátor, míg a másik viccelődött: Ez egy 10-es ott.” A nézők is hasonlóképpen megdöbbentek a bálna látványától, például egyikük azt írta: „Ikonikus jelenetek, a szívem biztosan megállt volna.” „A bálna ott él. Ti csak betévedtetek” – fűzte hozzá valaki.

A nézők viccelődtek is a bálna versenyzésével kapcsolatban, például azzal, hogy „Milyen pontszámot kapott a bálna? Úgy tűnik, a trükkje jól sikerült!” „Szép technika, jó forma. Szerintem legalább bronzot érdemelne.” „Free Willy az aranyért küzd” – írta egy hasonló hozzászólás, míg egy másik komment így szólt: „A bálna azt mondta: »Nézd, mit tudok csinálni!«’”

Elolvasom a cikket