Ez okozta az első konfliktust Katalin hercegné és Meghan Markle között

Rob Jobson királyi szerző legújabb könyve Katalin hercegnéről szól. Több korábbi történetet is elmesél a szerző, emellett elárulta, Katalin hercegné nagyban hozzájárul ahhoz, hogy Vilmos herceg és III. Károly király között manapság szoros a kapcsolat.

A könyvben Meghan Markle és Katalin hercegné kapcsolatáról is szó van. A két hercegné viszonyáról eddig csak annyit lehetett tudni, hogy Harry herceg és Meghan esküvője előtt volt az első komolyabb vitájuk. A szerző azonban bemutat egy másik esetet is, ami miatt megromlott a kapcsolatuk.

„Érthető, hogy amikor Meghan és Harry elmentek meginni egy italt Vilmos és Katalin lakásába, miközben még a szemközti Nottingham Cottage-ban laktak, Meghan megdöbbent a testvérek közötti különbség miatt. Nem mondom, hogy Meghan féltékeny volt, de nagyon meglepte, hogy Harry bátyja milyen pazarul él ahhoz képest, ahogyan ők éltek. Talán ez volt a kezdete a két pár közötti feszültségnek.”

A szerző szerint Meghan Markle úgy érezte, hogy Harry herceget nem tartják olyan fontosnak a családban, ezért neki kevesebb jár. A lakások közötti különbségek mellett problémát okozott az is, hogy Meghan Markle nem viselhette Diana hercegné egykori ékszereit a 2018-as esküvőjén. Katalin hercegné azonban többször is megjelent az egykori walesi hercegné ékszereiben. Meghan Markle úgy érezte, neki nincs ugyanannyi joga a családban.

Elolvasom a cikket