György herceg kiköpött mása dédnagyapjának

A brit királyi család rajongói nagyon szeretik a régi fotókon szereplő királyi családtagokat összehasonlítgatni a legfiatatalabb generációk tagjaival. Amint új kép kerül ki a közösségi médiába, lecsapnak, és már írják is, a trónörökös melyik gyermeke kiköpött mása a képen szereplő ősöknek. Nem volt ez másképp most sem. Charles Spencer, a néhai Diana hercegné testvére az édesapjáról, John Spencerről tett ki az Instagramra egy fiatalkori fotót, a rajongóknak pedig nem kellett sok, máris látni vélték a hasonlóságot közte és György herceg között.

György herceg dédapja kiköpött mása lenne?

Charles Spencer Instagramon megosztott fekete-fehér fotóján apja, John Spencer látható katonai egyenruhába öltözve, az 1950-es években. A felvételhez a következő képaláírást fűzte: „Apám, katona módra, 70 évvel ezelőtt.”

A lelkes királyi rajongók gyorsan összehasonlították Diana hercegné édesapját, azaz György dédnagyapját, valamint Vilmos herceg és Katalin hercegné legidősebb fiát:

„György herceg nagyon hasonlít rá” – írta egy kommentelő, egy másik hozzátette: „Hű, ezen a képen tényleg úgy néz ki, mint ő!”, amivel többen egyetértettek.

Más rajongók a hasonlóságot Harry herceg és a nagyapja között látták.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket