Ilyen fordulatra senki sem számított

Jennifer Aniston lehet Ben Affleck következő kiszemeltje, a férfi jelenleg válófélben van Jennifer Lopeztől. És nem, nem arról van szó, hogy a színész csak ennek a névnek a tulajdonosait részesíti előnyben (ne feledjük, Ben korábbi feleségét is Jennifernek hívják). Kiderült, hogy a Jóbarátok sztárja már régóta „egy kicsit szerelmes” egy kollégájába, és nem bánja, hogy időt tölthet vele, amint megoldja a J.Lo-tól való válással kapcsolatos összes kérdést. Erről az In Touch Weekly számolt be egy névtelen forrásra hivatkozva – írja a super.ru.

Egy bennfentes szerint évekig nehezítette a kommunikációt Jen (azaz Aniston) és Ben között, hogy a színész folyamatosan komoly kapcsolatban volt. Most reméli, hogy ezt pótolni tudja. „Mivel J.Lo és Ben kapcsolata elég nyíltan lejtmenetben van, Anistonnak igazi lehetősége van arra, hogy bepótolja az elvesztegetett időt Bennel. Eddig még sosem voltak igazán szabadok egyszerre, Jen pedig évtizedek óta hűséges rajongója Bennek” – tette hozzá a kiadvány forrása – számol be a super.ru.

Anistonnak és Afflecknek korábban már volt szerencséje egy párt alakítani az Ígérni nem házasodni című filmben. A környezetükből pedig sokan biztosak benne, hogy mivel mindketten „ugyanabban a hollywoodi buliban lógnak”, tökéletes pár lehetnek.

Egyébként a forgatáson kezdődött Affleck és Jennifer Garner románca, amely később házassággá alakult. A volt házastársak még mindig meleg, bizalomteljes kapcsolatban vannak. Ki tudja, lehet, hogy Ben úgy dönt, hogy a már kitaposott utat követi?

Elolvasom a cikket