Ilyen szemtelen volt György herceg

A brit királyi családban jelenleg Lajos herceg a legnagyobb mókamester, de bátyja, György herceg is bármikor megnevetteti a környezetét. György herceg viselkedésének azonban első számú trónörökösként alapvetően kifogástalannak kell lennie. Most azonban még csak 11 éves, és egyelőre szeretné kiélvezni a gyermekkort.

A mindenkori uralkodó születésnapját a Trooping the Colour néven ismert rendezvénysorozattal ünneplik meg minden év tavaszán. III. Károly király tiszteletére még a daganatos betegséggel küzdő Katalin hercegné is megjelent az eseményen, akárcsak a gyermekei. Egy momentum nagyon izgatta a rajongókat, ugyanis többeknek is feltűnt a pillanat, amikor egyszer csak Katalin hercegné és Kamilla királyné a gyermekek irányába nézett, és feltűnően jó volt a kedve mindenkinek. György herceg ekkor tett egy megjegyzést, amit most Jeremy Freeman ajakolvasó segítségével sikerült dekódolni.

György herceg valamilyen apró csínyt követhetett el, amit a közönség nem láthatott, és amikor észrevette, hogy szüleinek mindez feltűnt, így szólta a testvéreihez:

„Bizonyára büszkék rám.”

A kissé szemtelen választ mindenki megmosolyogta, Katalin hercegné sem szólt rá legidősebb fiára, inkább mosolygott a szellemes megjegyzésen.

Elolvasom a cikket