Katalin hercegné fontos utazást tervez

A rajongók abban reménykednek, hogy Katalin hercegné utazási tervei azt jelenthetik, hogy a háromgyermekes édesanya sokkal jobb állapotban van. A walesi hercegné márciusban jelentette be, hogy rákbetegséggel küzd, azóta kétszer jelent meg a nyilvánosság előtt – írja az elle.hu.

Kiderült, hogy Katalin még ebben a hónapban csatlakozik a királyi családhoz a hagyományos nyári kiránduláson Balmoralban, ami a rákdiagnózis óta a leghosszabb utazását jelenti. Vilmos herceg és a felesége rendszeres látogatói a hihetetlenül hatalmas Royal Deeside-i birtoknak, ugyanis 2011-es esküvőjük óta minden nyarat ott töltöttek.

Úgy tudni, hogy a pár a gyerekeiket elviszi a skót felföldi birtokra a nyár végi szünetre, ahol lehetőségük lesz minőségi időt tölteniük a királyi család többi tagjával. Katalin hercegné a betegsége óta többnyire a windsori birtokon lévő Adelaide Cottage-ban lakik a családjával, ami az állandó bázisuk, valamint időnként ellátogat a norfolki Anmer Hallba is.

A hercegné a férjével és három gyermekükkel, valamint apósával, III. Károly királlyal és Kamilla királynővel együtt nyaral majd Északkelet-Skóciában. A hosszú útra való elhatározása újabb jel arra, hogy a diagnózist követően jó úton halad a gyógyulás felé.

Elolvasom a cikket