Katalin hercegné nem pazarolja idejét drámára

„Nagyon nyugodt. Ő olyan ember, aki megoldásokat akar találni és felül akar emelkedni a zajon és a drámán. Úgy vélem, figyelembe véve, amit át kellett élnie, az ember nem akar időt pazarolni zajra és drámára, ha az egészségről van szó…. Napról napra élsz; azokat a dolgokat csinálod, amiket szeretnél.” A 60 éves Jobson megjegyezte, hogy Katalin már a rákdiagnózisát megelőzően is tudatta a néhai II. Erzsébet királynővel és III. Károly királlyal, hogy nem fogja „sürgetni, hogy olyan dolgokat tegyen, amelyeket nem feltétlenül akar” – beleértve azt is, hogy királyi kötelességeit az anyai szerepe elé helyezze.

Júniusi közösségi média frissítésében Katalin hercegné elmondta, hogy „jó ütemben halad” a felépülésben, és még „néhány hónapig” folytatja a kezelést.

Katalin hercegnének a családja az első

„Ez hatalmas bátorságot igényel, mert egy nagyon elszigetelt világban vagy. De azt hiszem, rájött, hogy csak egy esélye van. Három kisgyermeke van, és nekik kell az elsőnek lenniük.” Katalinnak három közös gyermeke van Vilmos herceggel: a 11 éves György herceg, a kilencéves Sarolta hercegnő és a hatéves Lajos herceg. Vilmos herceggel, amikor a gyerekeik neveléséről van szó, mindenekelőtt egymás véleményét értékelik, egyetlen döntést sem hoznak a másik megkérdezése nélkül. „A herceg tudja, hogy Katalinnak praktikus megoldásai vannak, még az összetett problémákra is” – osztotta meg Jobson. „Nagyon szoros barátok és partnerek, valamint férj és feleség.” Tekintettel gyermekei fiatal korára, Jobson szerint Katalin minden időt kihasznál, amit gyermekeivel tölthet. Elviszi őket az iskolába, és ő is hozza el onnan a gyerekeket, valamint odafigyel arra, hogy ott legyen az iskolai színdarabokon és a sportnapokon is.

A királyi család augusztusban szabadságra megy

A hercegné már több, mint fél éve visszavonult a nyilvánosságtól betegsége miatt. Egy forrás szerint augusztus 4-től a királyi család tagjai szabadságra mennek, ezt az időt pedig együtt szeretné tölteni a család II. Erzsébet királynő kedvenc helyén, Balmoralban.

Elolvasom a cikket