Vilmos herceg találkozik Harryvel

Harry és Vilmos herceg találkozása az utolsó pillanatig lehetetlennek tűnt: királyi szakértők egyöntetűen azt mondták, hogy III. Károly legidősebb fia annyira haragszik öccsére, hogy semmilyen feltételekkel nem fog kompromisszumot kötni. A sors azonban kiigazításokat tett. Nemrég elhunyt Lord Robert Fellowes, Diana hercegnő nővérének férje, Vilmos és Harry nagybátyja. Az ő temetésén lesz hosszú idő óta az első találkozás a testvérek között – számol be a super.ru.

Az In Touch Weekly azt írja, hogy a Spencer család számára Fellowes halála nagy csapás, ezért egyszerűen elképzelhetetlen, hogy bármelyik rokon kihagyja a búcsúztatót. Spencerék persze nem zárják ki, hogy Harry jelenléte még drámaibbá teszi majd az eseményt. A sussexi herceg szóvivője egyelőre nem adott határozott választ arra, hogy részt vesz-e a temetésen, de várhatóan Harry és Vilmos hónapok óta tartó különélés és feszült kapcsolat után újra együtt lesz – tájékoztat a super.ru.

Ezzel együtt tisztázzák, hogy még júniusban egy bennfentes azt mondta a kiadványnak, hogy Harry és Vilmos kibékülése teljesen lehetetlen. Vilmos komolyan neheztel mindazért, amit testvére az emlékirataiban írt. Maga Harry, bár tartja magát, úgy érzi, hogy minden brit rokon számára kitaszítottá vált.

Elolvasom a cikket