Katalin hercegné könnyekben tört ki

Katalin hercegnének sem volt könnyű dolga, mielőtt kimondta a boldogító igent Vilmos hercegnek 2011-ben. Kevesen tudják, de a walesi házaspárnak csupán négy hónapja volt arra, hogy megtervezz mindent, és bizony akadtak nehézségeik. Egy nagy titokra pedig idő előtt fény derült – írja az elle.hu.

A 2011. áprilisi nap előtt Katalin mindent megtett, hogy titokban tartsa a választott tervezőt, Sarah Burtont, aki az Alexander McQueen márka munkatársa volt. A hír azonban mégis kitudódott, és ez nagyon frusztrálta akkoriban Katalin hercegnét, és még el is sírta magát. Akkoriban a The Sunday Times így számolt be róla: „Egy divatforrás szerint a ruha Middleton saját tervezési ötleteinek és Burton mély ismereteinek és a magas divathoz való hozzáértésének ötvözete lesz.”

Burton természetesen tagadta, hogy bármi köze lenne a dologhoz, egészen addig, amíg hivatalosan be nem jelentették, hogy ő lesz a tervező, amikor Katalin hercegné kiszállt az autóból a Westminsteri Apátság előtt. Azonban a rajongók így is imádták Katalin hercegné csodálatos megjelenését.

Elolvasom a cikket