Katalin hercegné és Meghan Markle eláshatja a csatabárdot?

Az OK! magazinnal folytatott beszélgetésben Jennie Bond királyi bizalmas azt állította, hogy Katalinnak fejében nincs helye Harry herceg és Meghan Markle „drámájának”, miközben ő a rákkal küzd.

Elmondta, hogy Katalin egészségi állapota miatt most másképp „éli meg az életét és a prioritásait”. A szakértő hozzátette: „És azt hiszem, ezek a prioritások szilárdan a családjával, a férjével és a gyerekeivel kapcsolatosak”.

Jennie megosztotta: „Nem hiszem, hogy van helye a fejében vagy a szívében, hogy a múlt drámái miatt aggódjon, vagy bármi miatt, amit Harry és Meghan mondhat vagy tehet most… vagy a jövőben”.

Vilmos hercegről és a sussexi hercegi párral való szakítással kapcsolatos esetleges reakciójáról szólva a királyi szakértő elárulta, hogy a kaliforniai pár „lényegtelen” a walesi család számára, és a jövőben nem lesz helyük az életükben.

Nevezetesen Jennie azt is kiemelte, hogy a walesi hercegnő rákdiagnózisa óta semmilyen rosszindulatú gesztust nem tettek az egykori dolgozó királyi családtagok.

Kijelentette: „Vilmos és Katalin szoros és erős egységet alkotnak. Nem hiszem, hogy Harry-től és Meghantól van még félnivalójuk”.

Elolvasom a cikket