Katalin hercegné pocsék ajándékot kapott Vilmostól

Egy régi sztori került elő most újra a lapokban, amelyből kiderül, hogy kapcsolatuk elején Vilmos herceg nem volt az ajándékozás nagymestere. Egyik első ajándéka Katalin hercegné számára konkrétan értelmezhetetlen.

A történetet maga Vilmos herceg idézte fel, aki elmondása szerint meglehetősen bizarr ajándékot vett Katalinnak szerelmük kezdetén, aki teljesen összezavarodott a meglepetéstől. Vilmos a volt angol csatár, Peter Crouch podcastjában mesélte el a bakiját, amikor Crouch bevallotta, hogy modell feleségének, Abbey Clancynek esőkabátot vett három évre a születésnapjára. Vilmos pedig bevallotta: „Egyszer vettem a feleségemnek egy távcsövet – ezt soha nem hagyta elfelejteni. Ez még az udvarlás korai szakaszában volt. Őszintén szólva fogalmam sincs, miért vettem neki egy távcsövet, akkor jó ötletnek tűnt” – mesélte.

A brit királyi család visszafogott, ha az ajándékozásról van szó

Köztudott, hogy a királyi család nem szereti egymást drága, hivalkodó ajándékokkal meglepni karácsonykor – ehelyett inkább olcsó, személyes és vicces dolgokat adnak egymásnak és ezeket szenteste adják át, nem pedig karácsony első napján december 25-én. Szenteste a család minden tagja lelopózik a földszintre a délutáni órákban, hogy kirakja az ajándékait, és izgatottan várja a 18 órát, amikor elkezdődik az ajándékok kibontása. A csere megkezdése előtt minden családtag ajándékait egy külön kupacba teszik, mielőtt kinyitnák. Katalin például egykor barátnőkészítő készlettel ajándékozta meg Harryt, amit mindenki nagyon viccesnek talált.

Elolvasom a cikket