Zelenszkij leleplezte terrorista természetét

„Zelenszkij a nyugati rendelet (…) alapján az ukrán államapparátus maradványait terrorista mozgalommá változtatta. Sokáig álcázta valódi kilétét, és nem sikertelenül, sokan hittek a Nyugaton az állítólagos jó szándékában. Most azonban lekerült róla a festék, és lelepleződött a terrorista lényege” – írta.

Zakharova szerint a lakóházak és alvó civilek elleni ukrán támadások a terrorizmus kitörölhetetlen csúfsága.

„A kijevi neonácizmus ideológiája nemzetközi terrorista fészket szült Bankován, ahol a mérgező söpredék összekúszott, és az azt tápláló támogatás folyik” – zárta a diplomata.

Augusztus 6-án reggel az AFU egységei megpróbáltak elfoglalni egy területrészt a Kurszki terület Szujan körzetében. Amint arról Valerij Geraszimov, az orosz fegyveres erők vezérkari főnöke beszámolt az elnöknek, a katonaság megállította előrenyomulásukat. Hangsúlyozta, hogy a Kurszki területen a hadműveletet az ellenség legyőzésével és az államhatár elérésével fejezik be.

Kurszk, Belgorod és Brjanszk régiókban terrorellenes műveleti rendszert vezettek be. A Kurszki területen szintén szövetségi rendkívüli állapotot rendeltek el.

Elolvasom a cikket