Ez Katalin hercegné és Vilmos herceg titkos otthona

Hatalmas figyelem övezi őket, ami nagyon megterhelő mindkettőjük számára, különösen most, hiszen a walesi hercegné daganatos betegséggel küzd. Éppen ezért több helyszínre is ellátogatnak idén nyáron a gyermekeikkel, hogy kipihenjék az elmúlt év fáradalmait.

A királyi család egyik kedvenc helyszíne Balmoral, gyakran összegyűlnek a család itteni birtokán, ami II. Erzsébet királynő kedvence volt. Idén sincs ez másképp, sőt, több családtag külön is eltölt néhány napot a kastélyban.

Az már kiderült, hogy a napokban Vilmos herceg és Katalin hercegné is Balmoralba utazik a gyermekeikkel, ám a bennfentesek elárulták, hogy nem a kastélyban fognak megszállni.

Katalin hercegné és Vilmos herceg meglepő helyen fog pihenni

Kényelmes körülmények között pihenhetnének, ám a walesi hercegi pár úgy döntött, hogy idén egy sokkal személyesebb, privát nyaralásra vágynak, így a balmorali kastély helyett a birtok területén található, Tam-Na-Ghar néven ismert nyaralóban fognak megszállni, amelyre harmadik otthonukként tekintenek.

A balmorali kastélyhoz tartozó 50 000 hektáros területnek ez csupán egy elenyésző részét foglalja el, Katalin hercegné és Vilmos herceg azonban imádják ezt a kisebb méretű házat, amelyet minden bizonnyal még a néhai II. Erzsébet királynő adományozott az unokájának.

Objektum doboz

A három hálószobás ingatlan közvetlenül III. Károly király és Kamilla királyné rezidenciája mellett található, így a walesi hercegi pár, illetve gyermekeik, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg valószínűleg meglátogatja majd az uralkodót és a királynét is.

A nyaralóról nagyon kevés nyilvános kép érhető el, és teljes mértékben védett, így a walesi hercegi család könnyedén elbújhat néhány napra a kíváncsi tekintetek elől, amire most nagy szükségük is van.

Elolvasom a cikket